Design din Senkarriere

Et livsændrende forløb

Et 4-ugers intensivt program hos Noble Life indeholder:

Opstartsworkshop

3 online moduler med 9 lektioner

Materialer, bøger, o.l.

Alt sammen for kun 3.499 kroner.

Tilmeld dig her

Design din senkarriere

Senkarrieren (fra midt halvtredserne og frem) har potentiale til at blive den bedste tid i dit liv – hvis du tør tage et skridt ud af komfortzonen.

Din nuværende og fremtidige (arbejds) virkelighed kræver nye måder at tænke og handle på, mere selvorganisering og mere meningsfuldhed. Denne "nye livsfase " har brug for nye tilgange til livet og til din karriereplanlægning.

Design din Senkarriere hjælper dig til at genkende og udvikle dine styrker og bruge dem i forhold til dig selv, din karriere eller virksomhed på en meningsfuld og værdifuld måde

Mød Lene

Faciliteret af Lene E. Kronborg, den førende ekspert inden for seniorkarriererådgivning, får du en unik mulighed for at få professionel personlig coaching afprøve dette innovative program under vejledning. Du lærer og praktiserer ideer og værktøjer fra det nye program. Lene er erhvervspsykolog, coach og rådgiver, men Lene er også forfatter og ekspert i branding.

Mød Lene

Opbygning

Workshoppen er interaktiv, og sammen vil vi redesigne og omformulere dine overbevisninger, udforske din personlige fortælling, dykke ned i værktøjer til at øge din selvtillid, kreativitet og dit mod.


Vi arbejder i et kreativt miljø med fokus på fællesskabet. Vi støtter hinanden i planlægningen af ​​din unikke rejse på vej mod den bedste senkarriere i dit liv.

Du behøver ikke kende din passion for at opbygge et liv og en karriere, som du vil elske! Du lærer det undervejs.

Den eneste måde at vide, hvad du rent faktisk ønsker, er ved at skitsere dit potentielle liv, afprøve det og se, hvad der virker for dig.

Design din senkarriere

Dit nuværende og fremtidige virke kræver nye måder at tænke og handle på, mere selvorganisering og mere meningsfuldhed.

Find ud af, hvordan du kan udforske nye veje og udvikle dig yderligere. Design din Senkarriere hjælper dig til at genkende og udvikle dine styrker og bruge dem i forhold til dig selv, din karriere eller virksomhed på en meningsfuld og værdifuld måde.

Design din senkarriere er baseret på årtiers forskning, udvikling og praksis inden for psykologi, ledelse og designtænkning.

Processen fortæller dig, hvordan du gør, og hvad du gør. Lad os nu vise dig, hvad vi kan gøre sammen.


Resultatet

Efter denne rejse har du:

  • Klarhed over, hvor du er lige nu.
  • Et "værktøjssæt" udviklet til kreativ designtænkning. Med dette kan du forme din senkarriere, så den bliver den bedste i dit liv.
  • Lært en innovativ tilgang til problemløsning. Du kan ikke blot anvende denne metode i forhold til din egen karriere og dit liv men også til enhver anden form for udfordring i din hverdag.
  • Opnået bevidsthed om dine styrker, ser dine muligheder og har overblik over dine risici, så du kan fjerne de barrierer, der står i vejen for din vækst både professionelt og privat.
  • Lært at forbedre og forfine din beslutningstagning.
  • Udviklet en stærk plan for din senkarriere.