Foredrag

Book et fordrag
Gennem årene har Lene afholdt en lang række spændende foredrag. Vi har taget det bedste fra dem alle og lavet tre, som du kan booke i dag.

Alle har udvikling, motivation, underholdning og det gode seniorliv i fokus, men hver fokuserer på unikke aspekter, og Lene deler flittigt ud af sine erfaringer – personlige og professionelle.

Kontakt os i dag og hør mere

Aktuelle foredrag

Det magiske ved motivation

’Fantastisk engagerende foredrag der efterlader deltagerne motiverede og parate til at realisere deres potentiale på arbejdet og i privatlivet.

– – – 

De fleste misforstår motivation som noget, der kommer af sig selv. Men motivation er noget, man skaber. I dette foredrag taler Lene E. Kronborg om, hvordan man skaber motivation for sig selv gennem dedikation og drive, samtidig med at hun serverer guldkorn, der lærer lederen at skabe det motiverende arbejdsmiljø.

Book foredraget her

Livslang læring

Oplysende, fascinerende og humoristisk foredrag om seniorernes unikke udfordringer, alderdommens absurditeter og vigtigheden af hele tiden at udvikle.

– – – 

Alder er ikke bare et tal, men det er heller ikke en dødsdom. Seniorlivet byder på udfordringer og fantastiske muligheder, der skal håndteres og gribes. I dette foredrag fortæller Lene E. Kronborg om udfordringerne ved og forberedelsen til pension, seniorernes potentiale på arbejdsmarkedet og hvordan denne tid, kan blive den mest givende i dit liv.

Genopfind dig selv

Hudløst ærligt og meget tankevækkende foredrag om at genopfinde sig selv og finde sin egen vej i livet efter op- og nedture og deciderede livskriser.

– – – 

Fra sygeplejerske til topchef, fra familieliv til singleliv, fra aktiv til lam - Lene E. Kronborg har genopfundet sig selv masser gange, og senest har hun udgivet en bog om sin rejse og sine råd til andre i samme situation. Dette foredrag er en del af den rejse. Du vil lære, hvordan du gør dig selv stærk og dedikerer dig til et formål, så du kan stå imod, når livet slår dig i gulvet.