Ydelser

Ydelser

Skab succes gennem transparente ydelser

Mangel på arbejdskraft, problemer med rekruttering, sygefravær, skjult fravær, stress og rekruttering er alle store udgifter for mange organisationer. Noble Life reducerer disse problemer og udgifter effektivt.

Med Noble Life behøver du kun en samarbejdspartner, vi arbejder transpartent uden skjulte agendaer. Vi deler viden og erfaringer og også regelmæssigt anbefalinger fra metastudier og videnskabelige artikler.

Målbare resultater

Vi har ét mål for øje: at skabe bedre og sundere arbejdspladser, hvor mennesker trives.

Ved at hjælpe organisationer med hurtigt at implementere ændringer, der øger effektivitet, engagement, diversitet og vækst, sikrer vi målbare resultater.


Vores ydelser er skræddersyet til hver organisations individuelle behov, og vi er fokuserede på at skabe bæredygtig succes sammen med vores klienter.

Datadreven

Noble Life benytter analyser fra start og slut i CSX-processen. Det betyder, at Noble Life forstår problemet, kan definere indsatsen og til slut måle effekten af indsatsen direkte.

Invester nu - det betaler sig

En organisation med klare principper, effektiv ledelse og et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor problemer løses og fortællingen vendes, er en organisation i vækst.

Forskning viser, at et godt psykisk arbejdsmiljø og klare mål reducerer stress-relateret fravær (Nielsen & Randall, 2013) samt mindsker sygefravær (Henderson et al., 2005).

En undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (2019) viser, at en forbedring af det psykiske arbejdsmiljø resulterer i en reduktion på 35% i antallet af sygedage pr. medarbejder.

Kilde: Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (2019)

Kontakt Noble Life i dag, og lad os hjælpe jer med at udvikle og optimere jeres organisation.

+45 2459 0204
kontakt@noblelife.dk