CSX™ PROCESS

CSX™
PROCESS

Bæredygtige forandringer

Noble Life’s CSX-pakke er et samlet navn for en række værktøjer, Noble Life har udviklet i respons til klienters udfordringer.

CSX-pakken er Noble Life’s flagship-pakke, der inkluderer

5-Step Analytics, Tilhørsforholdsanalysen,
Lederudviklingskurser og værktøjer, samt en unik skræddersyet Change Management-proces.

Noble Life hjælper virksomheder med hurtigt at identificere og effektivt implementere nødvendige organisatoriske ændringer, der øger effektivitet, engagement, inklusion og vækst.

Business impact

23%

En undersøgelse af mere end 1.000 organisationer viser, at virksomheder, der investerer i medarbejderes udvikling, har en 23% lavere medarbejderomsætning.

Kilde: Gallup 2021, Noble Life metastudie 2022

25%

En undersøgelse af mere end 800 organisationer viser, at fokuseret forandringsledelse resulterer i en øget effektivitet og produktivitet på op til 25%. 

Kilde: European Foundation for the Improvement of Living and Working Conditions, 2017, Kotter, J. P. (2012). Leading change. Harvard Business Press. Noble Life metastudie 2022

30%

En undersøgelse af mere end 500 organisationer viser, at virksomheder, der implementerer specifikke fleksible arbejdsmetoder, øger produktiviteten
med op til 30%. 

Kilde: International Workplace Group, 2018, Schein, E. H. (2010). Organizational culture and leadership. John Wiley & Sons.

Effektiv forandringsledelse

Mangel på arbejdskraft, sygefravær, stress og konflikter er udfordringer, som mange organisationer kæmper med. Noble Life tilbyder løsninger, der effektivt kan reducere disse omkostninger.


Med klare principper, effektiv ledelse og et sundt psykisk arbejdsmiljø kan organisationer opleve vækst og succes.

Omfattende forskning

Vores CSX-pakke er baseret på omfattende forskning og årtiers erfaring. Den hjælper med at tiltrække og fastholde de bedste talenter, reducere sygefravær og medarbejderomsætning samt skabe trivsel og inklusion på tværs af generationer.


Kontakt Noble Life i dag, så vi kan hjælpe jer med at udvikle og optimere jeres organisation.

Ring os op for personlig vejledning
& GRATIS Best Practice vidensdeling

Tlf: 2459 0204
Kontakt@noblelife.dk