Arbejdskultur

Arbejdskultur

Start nu!

Forskning viser, at et godt psykisk arbejdsmiljø reducerer stress-relateret fravær (Nielsen & Randall, 2013) samt mindsker sygefravær (Henderson et al., 2005).

Noble Life er et førende inden for psykisk arbejdsmiljø. Vi specialiserer os i at skabe sunde og produktive arbejdspladser, hvor medarbejdere trives og yder deres bedste. 

Vores konsulenter har årtiers erfaring med at identificere og løse psykiske arbejdsmiljøproblemer og skabe en positiv kultur og fortælling i organisationer.

Det giver økonomisk mening.

Vil I gerne styrke jeres kultur og reducere fravær?
Kontakt Noble Life i dag, og modtag 60 minutters gratis vidensdeling og praktiske løsningsforslag.

Business impact

12%

En større undersøgelse viste, at en stigning på 10% i medarbejdernes trivsel førte til en øget produktivitet på op til 12%.

Kilde: University of Warwick (2019), Noble Life Metastudie 2022

35%

En undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (2019) viser, at en forbedring af det psykiske arbejdsmiljø resulterer i en reduktion på 35% i antallet af sygedage pr. medarbejder.

Kilde: Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (2019)

59%

Ifølge en undersøgelse fra Gallup (2020) er medarbejdere, der har et højt niveau af engagement og trivsel på arbejdspladsen, 59% mindre tilbøjelige til at sige op og skifte job.

Kilde: Gallup (2020)

Effektive løsninger

Forskning viser, at et godt psykisk arbejdsmiljø reducerer stress-relateret fravær (Nielsen & Randall, 2013) samt mindsker sygefravær (Henderson et al., 2005).

Mangel på arbejdskraft, stress og sygefravær og konflikter er tidskrævende og dyre, og det er ofte
de største talenter, der finder nyt arbejde.

Det giver langt bedre økonomisk og menneskelig mening at investere i effektiv ledelse og i et sundt psykosocialt arbejdsmiljø.

Noble Life har opbygget en solid viden og et fuldt katalog omkring psykisk arbejdsmiljø, og har udviklet en række unikke metoder og værktøjer til hurtigt at forbedre det psykiske arbejdsmiljø, baseret på anbefalinger fra hundredvis af studier.

Noble Life’s ekstremt effektive værktøjer og systemer tilbydes ikke af andre i Danmark.

Kontakt os i dag for at lære mere. 

Ring os op for personlig vejledning
& GRATIS Best Practice vidensdeling

Tlf: 2459 0204
Kontakt@noblelife.dk