Sygefravær

Sygefravær

Spar problemer

Forskning viser, at et godt psykisk arbejdsmiljø reducerer stress-relateret fravær (Nielsen & Randall, 2013) samt mindsker sygefravær (Henderson et al., 2005).

Noble Life er et førende konsulenthus inden for reduktion af sygefravær. Vi arbejder for at skabe sunde og produktive arbejdspladser, hvor medarbejdere trives og yder deres bedste. 

Noble Life’s 5-Step Analytics og CSX-proces identificerer hurtigt og nemt grundene til det høje fravær og løser udfordringerne effektivt.

Vores konsulenter har årtiers erfaring med at identificere og løse de unikke udfordringer, der ligger til grund for et højt sygefravær, og skabe en positiv kultur, fortælling og stolthed i organisationer.

Vil I gerne reducere fravær og personaleomsætning?
Kontakt Noble Life i dag, og modtag 60 minutters gratis vidensdeling og praktiske løsningsforslag.

Business impact

30%

En undersøgelse af Medarbejder- og Kompetencestyrelsen (2016) viste, at en positiv ledelsesstil kan føre til en reduktion på 30% i stressrelaterede sygemeldinger. Tænk på hvad blot en 7% reduktion er værd i kromner og ører

Kilde: Medarbejder- og Kompetencestyrelsen (2016)

35%

En undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (2019) viste, at en forbedring af det psykiske arbejdsmiljø resulterede i en reduktion på 35% i antallet af sygedage pr. medarbejder.

Kilde: Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (2019)

67%

Medarbejderes eget psykologiske overskud og evne til at håndtere svære situationer stiger dramatisk i takt med, at problemer identificeres og løses, og fortællingen drejes mod formål og mening.

Kilde: Noble Life 2022, Laschinger et al. (2014), Prosci. (2018). Best practices in change management - 2018 edition. Beer, M., & Nohria, N. (2000). Cracking the code of change. Harvard Business Review, 78(3), 133-141

Det giver mening

Tænk på hvad blot en typisk årlig 7% reduktion i sygefravær er værd for din organisation i kroner og ører.

Overvej hvor mange problemer det ville spare hvis hver medarbejder blot tog 3 dage færre i sygefravær pr. år.

Noble Life har opbygget en solid viden og et fuldt katalog om sygefravær, og har udviklet en række unikke metoder og værktøjer til hurtigt at forbedre sygefravær.

Noble Life’s ekstremt effektive værktøjer og systemer tilbydes ikke af nogen andre i Danmark.  

Ring os op for personlig vejledning
& GRATIS Best Practice vidensdeling

Tlf: 2459 0204
Kontakt@noblelife.dk